Review: Allcast (streamingapp)

Review: Allcast


Allcast is een app waarmee je naar je tv bestanden kan streamen zoals films, muziek en foto's.

Design:

De app ziet er strak uit en is (bijna) volledig volgens de Google-richtlijnen gemaakt. De mooie rode actionbar doet denken aan Play Movies dat bij ons nog niet beschikbaar is.Mogelijkheden:

Met Allcast is het mogelijk media te streamen naar je Chromecast en Apple TV, maar ook Samsung, Lg en Panasonic smart-tv's worden ondersteund

Het is mogelijk om bijna alle bestandstypes te tonen. Ook kan er rechtstreeks via Google+, Google Drive of Dropbox worden geïmporteerd.


Instellingen:

De instellingen zijn beperkt maar meer dan voldoende, zo is de kwaliteit voor video-kijken in te stellen zodat je bij wat goedkopere toestellen geen haperingen krijgt bij het streamen wat uiteraard ten koste zal gaan van de kwaliteit.

Conclusie:

Allcast is één van de beste streamingsapps die er op dit moment zijn mede dankzij de veelzijdig ondersteunde apparaten, bestandstypes en de mogelijkheid om de importeren uit de cloud.

Ben je van plan media te streamen naar je tv dan is deze app zeker aan te raden.

Downloaden kan hier. (gratis) De gratis versie bied enkel de mogelijkheid om maximaal 2 minuten te streamen naar je tv. De betaalde versie is niets meer dan een code die je koopt voor de gratis versie waarbij deze blokkade wordt opgeheven. Deze is hier te koop voor €3.65 op het moment van schrijven.Een reactie posten