Binnenkort 2 updates voor je OnePlus One

7 november was het toen de OnePlus One voor het laatste een software-update kreeg. XNPH44S was het buildnummer.OnePlus heeft er al verschillende keren op gehint en ook Cyanogen heeft het bevestigd: er komen op korte termijn twee updates voor de OnePlus One, beginnend met de laatste voor KitKat, oftewel Android 4.4.4. Deze update zal enkele handige feautures bevatten, waaronder de keuze om het Swiftkey toetsenbord te kiezen zonder het te hoeven installeren, ook "Voice wake-up" zal inbegrepen worden en de equalizer zal wat extra's krijgen. Voor de rest weten we nog weinig over deze update.
Deze update zit al in de goedkeuringsfase bij Google, de uitrol zal dus waarschijnlijk over enkele dagen starten. Screenshots zijn van een gelekte build.

Na de laatste KitKat-update komt ook de langverwachte Lollipop-update. Ook deze zit al in de certificeringsfase bij Google. Deze zal dus snel na de andere volgen. Waarschijnlijk zal deze update weinig nieuwe dingen bevatten ten opzichte van de andere update die nog moet komen. Hij zal ons waarschijnlijk enkel van het nieuwe Material Design voorzien dat nieuw is sinds Lollipop. Maar wie weet hebben Cyanogen en OnePlus wel iets moois in petto voor ons!

We houden jullie op de hoogte!De nieuwe AudioFX appDe officiƫle release zal niet 52Q als buildnummer hebben


Een reactie posten