HTC kondigt 2 nieuwe producten aan

HTC heeft 2 nieuwe toestellen aangekonden: HTC RE, een standalonde cameraatje en de HTC Desire EYE, een nieuwe smartphone.


De HTC RE, een cameraatje dat eruit ziet als een periscoop, is wel degelijk iets wat andere fabrikanten niet hebben. Iets wat je waarschijnlijk direct opvalt is dat er geen schermpje op het toestel zit, volgens HTC ook helemaal niet nodig, want via WiFi worden de beelden naar je smartphone gestuurd en dankzij de groothoeklens met een bereik van 146° zal je geen enkel detail missen.
De lens kan foto's maken in 16 megapixel en wanneer je de sluiterknop langer inhoudt kan je video's maken, ook is het met de knop op de voorkant mogelijk om slow motion video's te maken. Het toestel is waterdicht met een IP-57 certificaat.

Het toestel komt begin volgend jaar in de winkel voor een adviesprijs van €229 in verschillende kleurtjes.

HTC Desire EyeDe HTC Desire Eye moet wel een selfie-kampioen worden met zijn 13 megapixel frontcamera met dan ook nog eens een dual-led flits. Verder beschikt dit toestel uit de Desire-reeks over een Snapdragon 801, geklokt op 2.5GHz Quad-core, 2 GB RAM en het scherm heeft een grootte van 5,2" met Full-HD resolutie. Ook op de achterkant bevindt zich een 13 megapixel camera met frontcam. Allemaal een verbetering ten opzichte van de huidige One M8 zou je zeggen, misschien voor de een wel voor de ander weer niet, het toestel is namelijk niet gemaakt van metaal, maar van hoogwaardig plastic.

Vanaf november ligt het toestel bij ons in de winkel voor een prijs van €499, voorlopig in de blauwe kleur, later komt ook roodoranje-wit

Een reactie posten