Gerucht: Android is going to change...

Volgens de geruchten gaat Android volledig omslaan. Ze gaan namelijk (indien het waar is) de launcher helemaal vernieuwen.Zoals al eerder bekend was zou Google gaan werken met HTML5-widgets, dit zijn widgets gebaseerd op web-applicaties waarmee je dus ook de volledige functionaliteit van de app kan gebruiken in de widget en de app niet hoeft op te starten.


Wat op bovenstaande foto te zien valt is misschien wel de grootste  verandering, de appdrawer, het knopje waarmee je al je apps kan oproepen, is namelijk weg. Net zoals het geval is bij Apple en Huawei toestellen daar staan ook alle apps gewoon op het homescreen.


Op deze foto is dan weer te zien hoe Google Now verder geïntegreerd zal worden in het OS. De bestaande notificaties worden namelijk Nowtifications. De 'band' tussen jou en het toestel zal hier wel mee vergroten.In het filmpje wordt alles mooi in een animatie weergegeven.


Is dit allemaal waar? Dat is natuurlijk de vraag. Het zijn nog steeds geruchten, op een officiële bekendmaking, indien die er komt, zullen we nog moeten wachten.


Een reactie posten